Auton korjaus Porvoo - Jarrutyöt ja koneremontit kaikille merkeille

MW Autoservice on porvoolainen, Tarmolan teollisuusalueella sijaitseva autokorjaamo, joka huoltaa ja korjaa kaikenmerkkiset henkilöautot ja pakettiautot, vuosimalliin katsomatta. Meiltä saat myös mm. Webasto- ja Lohkolämmitin-asennukset sekä peruutustutkien asennukset ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme myös ruotsiksi - Vi betjänar ocskå på svenska.

Auton koneremontti ja muut työt asiantuntemuksella

Suoritamme erilaiset korjaustyöt kaikenikäisiin henkilö- ja pakettiautoihin, käyttäen laadukkaita ja testattuja varaosia. Ammattitaitoinen ja ensiluokkainen korjaus- ja diagnostiikkakalustomme varmistavat töiden laadun ja aikataulussa valmistumisen.

Korjauspalvelumme

  • Auton koneremontit
  • Sähkötyöt kaikille merkeille
  • Jouset sekä muut alustatyöt
  • Vaihdamme myös jakohihnat

Webasto- ja Lohkolämmitin-asennukset

Suunnitteletko Webaston hankkimista autoosi tai onko mielessäsi laadukkaan hälyttimen tai lohkolämmittimen asennus? Meiltä Webasto-asennukset  ja -huollot sekä hälyttimet ja lohkolämmittimet asennuksiin kilpailukykyisin hinnoin. Muista, että suoritamme myös peruutustutkien asennukset sekä tuulilasien vaihdot, joten meiltä saat kaikki tarvitsemasi asennustyöt kätevästi saman katon alta.

Kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä jo tänään ja kerro autosi korjaustarpeesta tai kysy lisää palveluistamme. Meiltä saat kaikenlaiset korjaukset lujalla ammattitaidolla - MW Autoservice on alansa palveleva ammattilainen Porvoossa.